Nyomda

Több évtizedes tapasztalat, naprakész tudás! 

 


Digitális nyomtatás

 

Perszonalizált nyomtatványok

·        Sorszámozás

Vállaljuk buszjegyek, szállítólevelek, ügyviteli nyomtatványok, belépőjegyek, számlatömbök, munkalapok és egyéb sorszámozott illetve perszonalizált (megszemélyesített) nyomtatványok tervezését, nyomtatását, illetve komplett gyártását.

·        Számlalevél

Modern gépparkunkkal, változó adattartalmat generáló legújabb szoftverünkkel valamint jól képzett szakembereinkkel gyorsan és hatékonyan végezzük el számlalevelei nyomtatását, borítékolását és expediálását.

·        Önátírós tömbök

Már kis példányszám esetén is versenyképes áron gyártjuk le önátírós nyomtatványait, legyen szüksége akár perforálásra, tömbösítésre, garnitúrázásra, egyszínű, vagy színes nyomatra, fehér, vagy színezett papírra, vagy akár neutralizálásra!


        

 

Névjegykártya

Digitális technológiánknak köszönhetően már 24 darabtól is megrendelheti nálunk névjegykártyáit, melyhez készleten tartott kreatív és műnyomó papírokból választhat.

 

Digitális könyvnyomtatás

Cégünk kiváló digitális gépei lehetővé teszik az Ön könyvének elkészítését már akár 20 darabtól is.

 

Öntapadós címkék

Lehet akár sorszámozott, egyedi vonalkódos, terméktípusonként mutáltatott, color, vagy egy színű nyomású, rövid átfutási idővel (2-3 nap) tudjuk elkészíteni, igény szerint méretre vágva, vagy riccelve. Amennyiben stancolt kivitelben szeretné cimkéjét elkészíteni, a gyártás idő további 3-5 nappal növekszik.

 

Nyomtatás, fénymásolás

A digitális nyomtatás a kis példányszámú kivitelezés ideális eljárása, mivel a hagyományos nyomdai munkafázisok kimaradnak, (nincsenek egyszeri, nagy összegű költségek, mint a filmkészítés, és nyomólemez költség) ezért alacsonyabb áron, rövid határidővel történik a nyomdai kivitelezés. Lehetősége nyílik rá, hogy csak a ténylegesen szükséges példányszámot rendelje és fizesse.


Boríték

A cége logójával, vagy más grafikával ellátott borítékok nyomtatását rövid határidővel vállaljuk, legyen a kért nyomat egy, vagy több színű. Az igényeinek megfelelő boríték nyomtatás így már 500 darabos megrendelés esetén is gyorsan elkészül, ha pedig kifutó grafikával álmodta meg borítékjait, akkor 10.000 darabos példányszámtól állunk rendelkezésére.

 

Fénymásolás

Papír eredetiéről, vagy digitális állományából rövid határidővel sokszorosítunk 1-500 példány közötti darabszámban.

 

Kötészeti munkák

·        Könyvkötés

·        Mappa készítés

·        SpirálozásNincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.